Dum människa

Lång historia kort så är jag och Victoria ihop igen.
Längre och bättre inlägg kommer snart, när jag fått sansa mig. Ni får ursäkta dessa korta inlägg.

Om jag skulle se mitt liv i perioder.

Så skulle en ny just börja. Jag och Victoria har gjort slut, jag vet inte vad som kommer att hända för mig just nu, jag är bara peppad på att leva, även om mitt liv är obetydligt för universum.

Ska dock erkänna att jag är nere just nu, men det får man räkna med.

En obehaglig insikt.

Jag har börjat förstå hur tomma de flesta människor är, jag förväntade mig mer, jag vill sortera min vänskapskrets, och skaffa bättre vänner.

Ett år

Det var ungefär ett år sedan som jag började umgås med människor och började ändra på mitt liv.
Det tog mig fem månader att hitta en riktigt underbar flickvän och jag har lärt mig en massa om mig själv. Saker som får mig att må bra och saker som får mig att må dåligt.

Min version av hur jag vill vara som människa är moralisk, vänlig, snygg, smart och med en bra självdisciplin.

Min moral är inte riktigt var jag vill ha den, den är mycket bättre än de flesta tonåringars, men jag har min far som förebild där, en man som aldrig verkar gå emot sina principer. Det kanske är min brist på självdisciplin som negativt påverkar min moral, som håller mig från att fullfölja perfektion.

Min vänlighet är väldigt blandad, ibland så klarar jag inte av att vara snäll, mot människor som jag verkligen inte tycker om. Men jag försöker iaf och det går bra.

Mitt utseende går väl okej, jag vill se bättre ut dock, det är så olika hur folk anser om jag är snygg eller inte.

Min intelligens går väl inte att ändra på men min visdom är den som jag arbetar på, och det känns som att jag har kommit en rätt så bra bit, förstår många sanningar om universum, baserar allt på logik.

Ett år
Ett år senare så har jag kommit en bra bit på att vara en bra människa, nu är det bara ut och fortsätta leva livet, jag vill upptäcka saker.

Våren kommer

Jag har ändrat mig igen, ska sätta i mina snakebites igen.
När jag tänkt över det riktigt noga så gymmar jag hellre än tränar kampsport, och jag saknar mina piercings.

Thomas Di Leva sade en väldigt intressant sak när jag såg honom prata i tv. Han sa att i alla situationer så kan man välja mellan rädsla och kärlek, valet bör vara uppenbart.
Det är helt genialiskt. Rädsla skapar lidande. Klassiker som rasism och sådant är väl mycket grundat av rädsla.
Jag tror inte att människor är kapabla till att sluta känna rädsla och bli helt lyckliga, men om man försöker så kan nog leva ett mycket bättre liv.

Som Thomas Di Leva sa så är det nog en bra idé att innan varje situation, eller i varje situation, tänka att vad som än händer, så är det helt okej.

The Voiceless

The Voiceless av And So I Watch You From Afar är en riktigt bra låt. Jag har bytt från att spela bas till att spela trummor i mitt band nu, det känns riktigt bra.
Jag märker att allt mitt knätrummande till mina favoritband har burit frukt. Jag måste bara börja knätrumma mer seriöst nu igen.
Vi gör så att på repen så spelar vi in allting som vi kommer på direkt, för att inte glömma bort det. Det känns som om det är jättesmart, fungerar väldigt bra för mig iaf.

Nu så ska jag vara seriös och skriva ärliga saker. Förut så var jag typ "baw, det finns ingen mening med livet", men nu har jag som accepterat det, är glad ibland, nere ibland, inte speciellt glad allmänt, men jag klarar mig.
Men jag hade inte brytt mig om jag dog. Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket, det är en av anledningarna till att jag inte gör något åt det.

Fest på fredag kväll med Vanni, någon som känner till någon fest som vi skulle kunna dra på?

Woho

Detta blir andra gången som Viola, Intrig, övertalat mig till att fortsätta blogga. Så ni får tacka henne om ni är en av mina kära läsare, eller kommer att bli en.

För er som inte visste det så heter jag Adrian Markström och inte Fredrik Markström nu. Jag fick lov att byta namn på min blogg nu när jag själv bytt namn, det kändes passande, men nog om det.

Jag har tagit ut mina snakebites, japp. Så jag är helt piercingslös nu, Det är för att i September så ska jag börja i Shootfighting/MMA och lite i Thaiboxning. Det blir nog riktigt roligt faktiskt, jag och några vänner ska tillsammans börja som nybörjare så vi kommer inte att ligga i ett så stort underläge bara för att vi inte har hållit på med kampsporter förut.

Jag hade en rätt så intressant diskussion med en vän till mig, Freyr, som försökte att övertala mig till att inte börja med något sådant, men för tillfället så fortsätter jag att styrketräna och kommer i form tills Septembermorgon.

Nu så ska jag fortsätta att njuta av att jag gick upp lite för tidigt, lev ett moraliskt liv.

Underbat låt.

RSS 2.0