Antropogen klimatförändring = falskt

Länkar:
http://blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100017393/climategate-the-final-nail-in-the-coffin-of-anthropogenic-global-warming/

http://blogs.news.com.au/heraldsun/andrewbolt/index.php/heraldsun/comments/hadley_hacked/

Ja, de e-mail som finns är autentiska:
http://briefingroom.typepad.com/the_briefing_room/2009/11/hadleycru-says-leaked-data-is-real.html

Filerna för nedladdning:
http://thepiratebay.org/torrent/5171206/Hadley_CRU_Files_

Jag vet inte hur mycket jag har att säga, det är helt sjukt.
Om ni inte tar er tiden att orka förstå vad länkarna betyder så känner jag ändå inte att jag bryr mig om ni förstår eller inte.

asd

jag är tillbaka nu iaf

Ungern kallar

Hej hej, på tisdag (vilket lär vara dagen ni läser detta, eller efter) så åker jag till Ungern, klockan halv sex på eftermiddagen.

Jag ska dit och bo hos en familj i en vecka, det var några som gick in i vårat klassrum och frågade om någon ville vara med så jag tackade ja.

Jag kommer iaf inte att kunna skriva när jag är där. Men jag hoppas att jag har någonting intressant att skriva om när jag kommer tillbaka.

Jag ska ringa och skaffa ett jobb imorgon, det blir väl typ tusen kronor extra i månaden, väldigt chill.
Ledsagare är då jobbet jag ska ha, vilket i detta fall är att jag ska gå till gymmet med en kille och hjälpa honom.
Femhundra kronor av de (uppskattningsvis) tusen kronorna jag kommer att tjäna ska jag faktiskt helt seriöst donera till välgörenhet! Det känns som en värd sak att göra.
Fast egentligen skriver jag bara detta för att framstå som bra och ska egentligen köpa godis för pengarna! Nej jag bara skämtar, det blir av.

Orelaterad men rolig bild:


Ingen kanske bryr sig men om ni vill ha lite tips på musik så kan jag antingen skriva en lång lista om kanske 10 asbra och olika band och prata lite om dom men nu så får ni nöja er med en myspace av ett grymt bra band.
Escape The Day

Att ställa sig frågan "Varför?"

I det senaste året så har jag fokuserat mina tankar väldigt mycket på frågan "varför?".
Det har varit jättebra för mig, jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och andra.

Vad jag menar är att om man skrattar åt ett skämt till exempel så är det en bra idé att analysera varför man skrattar åt det, om man finner en person tilltalande så är det bra att fråga varför, ni förstår hur jag menar.

Genom att göra detta så har jag hittat motiven till mina handlingar, och det är faktiskt en milstolpe i mitt tänkande. Det har gett mig en helt ny nivå av självinsikt, för att när jag analyserar mina motiv så listar jag ut varför jag känner som jag gör.
Jag har till exempel lärt mig att det mesta vi gör inför andra människor gör vi för att få uppmärksamhet och bekräftelse. Detta är enligt mig grymt kraftfull kunskap, eftersom att det ger en inte bara en djupare självinsikt, utan det hjälper en att förstå sig på andra också.

Jag har redan använt mycket av detta på ett praktiskt sätt i livet, som att uppmuntra en person när den uppenbarligen söker bekräftelse för att få den att må bättre.

Jag anser att sprida positiv energi så mycket som möjligt är ultimat, så all sådan här kunskap hjälper mig rätt mycket.

Om det är någonting som ni som läser faktiskt kommer att ta in från min blogg så låt det vara detta:
Analysera allting, speciellt motiven till era handlingar och ifrågasätt allting. (Jag har inte riktigt tagit upp detta, men det är väldigt känt så om ni är intresserade så kan ni nog hitta en bra artikel om det på google.se)

För att inte låta min blogg vara en tråkig vägg av text så lägger jag upp en bild jag tyckte var cool;



























Haha, detta är sanningen.


RSS 2.0